Team

Eran de Vries

Eran de Vries

advocaat

T  +31 0 20 22 70 700
F  +31 0 20 22 70 717
E  ev@dfls.nl

Eran de Vries (1975) leidt de Israel Desk bij DFLS Legal & Tax.

Eran is in 2004 ingezworen als advocaat in Israël en in 2008 in de Staat New York, Verenigde Staten van Amerika.

In Israël bouwde Eran een advocatenpraktijk op. Vanuit deze positie adviseerde hij zowel organisaties als particulieren in een breed juridisch en fiscaal aspect van het Israëlisch recht.

Daarnaast was hij juridisch adviseur bij de Procureur-Generaal op het Israëlische Ministerie van Justitie en gaf hij rechtsbijstand aan de Vaste Kamercommissie van de Knesset (het Israëlische parlement) voor hulpbehoevenden.

In 2008 verhuisde Eran (met zijn Nederlandse achtergrond) naar Nederland en sloot zich aan als lid bij een Nederlandse praktijk van advocaten, belastingadviseurs en notaris in Amsterdam waar hij de Israel Desk initieerde, opzette en leidde.

Sinds 2015 leidt hij de Israel Desk bij DFLS Legal & Tax.

Eran adviseert onze cliënten vanuit een Israëlisch perspectief op het gebied van het Israëlisch recht in de breedste zin van het woord, zowel juridisch als fiscaal. Hij adviseert ook landelijk in verschillende juridische procedures bij geschillen en arbitrage.

Eran heeft zich gespecialiseerd in contract-en ondernemingsrecht, is bedreven in onderhandelingsprocessen en heeft een ruime ervaring met vastgoedtransacties, arbeids- en immigratiezaken.

Eran’s expertise, zijn buitengewone juridische en fiscale kennis en zijn uitgebreide netwerk, maken hem een waardevolle partner voor cliënten met sociale en / of economische banden met Israël.

In alle stadia van de begeleiding van onze cliënten, levert zijn dynamische en pragmatische aanpak een duidelijke toegevoegde waarde in het bereiken van de strategische doelen van onze cliënten. Eran biedt een hoogwaardige service en praktische oplossingen in hun eigen taal.

In zijn vrije tijd is Eran vrijwillig betrokken bij verschillende vrijwilligersactiviteiten. Hij is medeoprichter en voorzitter van Stichting ARZI, stichting The Voice of Israelis in the Netherlands en de Israeli-Dutch Business Club.

Advocaten voor
Culturele instellingen