Israel desk

Ons inzicht in de verwachtingen, de eisen van onze cliënten en onze bekendheid met de juridische praktijken en culturen van beide landen stelt ons in staat om internationale transacties te vereenvoudigen. Door de samenwerking van onze advocaten en belastingadviseurs kunnen we onze cliënten een breed scala aan services bieden in zowel Israel als Nederland en in de taal van onze cliënten.

Onze kennis van het Israëlisch recht en de manier waarop transacties in het land worden uitgevoerd, alsook ons uitgebreide netwerk met Israëlische professionals dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd, stelt ons in staat om Nederlandse ondernemingen met een interesse voor ondernemen in Israël en particulieren, te begeleiden in Israël en met het Israëlische belastingstelsel. Als zodanig kunnen we, onder andere, een volledige begeleiding op maat bieden voor het maken van Aliya door te assisteren gedurende het gehele immigratieproces in beide landen.

Voor onze Israëlische cliënten adviseert de Israel Desk op fiscaal, juridisch en administratief gebied met betrekking tot het Nederlands Recht. Van consultancy met betrekking tot de internationale structuur van ondernemingen, advies bij het oprichten van een onderneming in Nederland tot de aangifte van vennootschapsbelasting.

Daarnaast stellen we arbeidsovereenkomsten op, verzorgen we verblijfsvergunningen en de aanvraag voor de Nederlandse 30% regeling voor Kennismigranten.

Overeenkomstig is er in ons klantenbestand inmiddels een groot aantal Israëlische bedrijven actief in Nederland.

NUTTIGE PUBLICATIES:
NUTTIGE LINKS:
Advocaten voor
Culturele instellingen