Team

Danny Sturhoofd

Danny Sturhoofd

advocaat

T  +31 20 22 70 700
F  +31 20 22 70 717
E  das@dfls.nl

Danny Sturhoofd (1963) is medeoprichter en aandeelhouder van DFLS Legal & Tax. In 1989 is Danny beëdigd als advocaat. Vanaf 1994 is Danny verbonden geweest aan Vink & Partners advocaten, belastingadviseurs en notaris te Amsterdam. Hij was hier partner tot 1 maart 2015.

Danny heeft een civielrechtelijke praktijk met de nadruk op ondernemings- en arbeidsrecht. Daarnaast voert hij voor een breed scala aan cliënten gerechtelijke procedures. Niet zelden heeft zijn optreden tot geruchtmakende uitspraken geleid. Voorts begeleidt Danny cliënten bij overnames en vastgoedtransacties. Danny heeft een specifieke expertise opgebouwd op het gebied van hoteltransacties.

In zijn vrije tijd is Danny een fanatiek sporter en ondersteunt hij diverse goede doelen. Zo heeft hij meegedaan aan de Amsterdam City Swim en gefietst voor Alpe d’HuZes.

Danny Sturhoofd heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden als specialisatie geregistreerd:

  • Algemene praktijk civielrecht

Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de regel van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Advocaten voor
Culturele instellingen