Team

Eran de Vries

Eran de Vries

advocaat

T  +31 0 20 22 70 700
F  +31 0 20 22 70 717
E  ev@dfls.nl

Eran de Vries (1975) leidt de Israel Desk van DFLS Legal & Tax. Eran is in 2004 toegelaten als advocaat in Israël; bovendien is hij in 2008 beëdigd als advocaat in de State of New York, Verenigde Staten van Amerika. Hij was in Israël zelfstandig gevestigd als advocaat en adviseerde hij ondernemers en particulieren op een breed juridisch terrein. Hij was ook adviseur van het Israëlische Ministerie van Justitie (meer in het bijzonder van de Procureur Generaal) en van de Vaste Kamercommissie van de Knesset inzake hulpbehoevenden.

In 2009 startte Eran de Israel Desk van Vink & Partners advocaten, belastingadviseurs en notaris te Amsterdam. Thans oefent hij deze praktijk uit in DFLS Legal & Tax. Vanuit een Israëlische invalshoek staat hij cliënten bij op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht en belastingrecht. Hij houdt zich veelvuldig bezig met vastgoedtransacties en migraties. Door zijn kennis van het juridische en fiscale systeem in Israël en zijn vele contacten daar is hij een waardevolle partner voor cliënten met sociale en/of economische banden met Israël. Eran kan onder meer het maken van Alijah volledig juridisch en fiscaal begeleiden.

Eran is medeoprichter en voorzitter van de Stichting ARZI, The Voice of Israelis in the Netherlands, alsmede van de Israëlisch-Nederlandse Business Club. Hij is ook bestuurslid van de Technion Society of the Netherlands.